Hoe ontwikkel je eigenwaarde en kun je jouw volle potentie tot bloei laten komen? En hoe kun je daarmee je eigen leven en ook de wereld om je heen een beetje mooier maken?

Je kent vast de uitspraak ‘verbeter de wereld, begin bij jezelf’; het begint allemaal bij jezelf én bij je seksualiteit. Daarom: ‘verbeter de wereld, bemin jezelf!’.

Als jij goed in je vel zit, heeft dat een directe invloed op je omgeving. Als je genoeg energie hebt, heb je iets over en kun je iets geven. Je kunt een ander niet liefhebben als je niet van jezelf houdt. En van jezelf houden betekent ook van je lichaam houden en dus ook van je seksualiteit. Op een veilige, gezonde en leeftijdsadequate manier.

Het betekent dat je goed voor jezelf zorgt. Dat je je eigen glas kan vullen, zodat een ander dat niet voor jou hoeft te doen. Dan kan je de ander ontmoeten vanuit ‘vol’ zijn i.p.v. dat je vanuit leegte iets komt halen. Alles wat je ontvangt wordt dan een cadeautje, iets extra’s.

Maar hoe doe je dat, je eigen glas vullen?
Hoe vul je je eigen glas?

We zijn allemaal geboren uit seksualiteit. Seksualiteit is een enorme kracht. Die kracht en levensenergie kun je ook inzetten om jezelf te helen en eigenwaarde te ontwikkelen en een heleboel meer. Dat kun je leren via een online cursus. Het is een eeuwenoude techniek, die verdwenen is uit onze cultuur en die net zo moeilijk is als leren fietsen. Er gaat echt een wereld voor je open.

Wil je meer weten? Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend informatie gesprek, of schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief.

Wil je meteen beginnen met de cursus? Via mij als gecertificeerd Vallei-coach ontvang je 50 euro korting (€197 ipv €247) op de cursus plus een half uur gratis coaching, stuur mij een bericht, dan ontvang je de kortingscode.

Naast deze online cursus, die je met jezelf alleen doet, kun je bij mij terecht voor verdiepende groepstrainingen, vrouwencirkels, individuele begeleiding, gidsing & advies, zowel live als online.

Ik ondersteun jouw proces door middel van gesprekken, meditaties, Chi kungs en oefeningen. Gericht op het herstellen van de relatie met jezelf, het in contact komen met je lichaam en het loslaten van oude, niet meer dienende patronen. Ik help je om jouw autonomie en bewustzijn verder te ontwikkelen zodat je in je kracht komt en je potentie kunt gaan leven. Dit gaat hand in hand met meer vitaliteit, eigenwaarde, vreugde en wijsheid.