De term ‘Vallei-orgasme’ is een brutale naam van een beweging en een online platform dat, anders dan de naam doet vermoeden, gaat over seksuele veiligheid, onschuld, seksueel volwassen worden en wijsheid. Die zich ten doel heeft gesteld om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met levens veranderende eeuwenoude kennis en wijsheid die nagenoeg onbekend is bij velen.

Dit platform biedt een online cursus aan, waarin je jezelf leert liefhebben, waarbij je lichaamsbewustzijn ontwikkelt en meer energie genereert, dit binnen de grenzen en veiligheid van je eigen slaapkamer. En met vitaliteit, bewustzijnsontwikkeling, eigenwaarde, vreugde en wijsheid als resultaat. Met de technieken van het vallei-orgasme train je eigenwaarde en zelf-liefde, je bouwt een stevig fundament onder je ontwikkeling.

De cursus vallei-orgasme heeft mij ontzettend veel gebracht en is intussen een waardevol onderdeel geworden van mijn leven. 

Mijn verhaal

Ik heb de cursus al sinds 2011 in huis, maar ik begon pas serieus te trainen in 2015 toen ik ten einde raad was. Ik was gescheiden van de man waar ik dacht mee oud te worden, ongewenst kinderloos en op een leeftijd dat mijn eierstokken tikkende tijdbommetjes waren geworden. Ik had een dierbare op een nare en onverwachte manier verloren, twee gecompliceerde ‘tussen’ relaties achter de rug en ik stond op het randje van een burn-out. Op mijn werk vertrok mijn naaste collega, waar ik 5 jaar mee had samen gewerkt en ik probeerde met veel moeite alle borden in de lucht te houden, wat uiteraard gedoemd was om te mislukken.
Hoe was ik hier terecht gekomen? Ondanks 4 jaar intensieve therapie om mijn ‘moeilijke jeugd’ te verwerken? Ondanks dat ik sinds mijn 28e al op zoek was, via workshops, trainingen en boeken, over persoonlijke ontwikkeling, naar hoe ik een leuker en beter mens kon worden, voor mijzelf en mijn omgeving? Ik begon echt te denken dat er iets mis was met mij. Ik was in 3 jaar tijd, van een aantrekkelijke vrouw, veranderd in een mager scharminkel met eczeem in mijn gezicht, voortdurend gespannen en gestrest en ik voelde me radeloos.

Dankzij gidsing van Reinoud Eleveld, het volgen van de vallei cursus en het starten met de 7 jaar Taotraining, bloeide ik letterlijk en figuurlijk weer op. In een half jaar tijd verdween mijn eczeem en kreeg ik weer spek op mijn botten. Ik was in staat om een aantal belangrijke beslissingen te nemen, zoals het beëindigen van een destructieve relatie, en het besluit om ‘kind-vrij’ te worden en mijn leven opnieuw vorm te geven.
Ik was zo onder de indruk van dit resultaat, dat ik besloot om Vallei-coach te worden; dit moesten alle vrouwen weten!

Een van de belangrijkste dingen die de cursus mij heeft gebracht is autonomie, in de breedste zin van het woord. Ik verloor mijzelf nogal snel in het contact met anderen en met name in relaties. Dankzij het proces dat door Vallei bij me op gang kwam, heb ik meer eigenwaarde gekregen en ging ik niet meer met ‘de verkeerde mannen mee naar huis’. Ik ben beter gaan luisteren naar mijn kompas, dat haarscherp blijkt te zijn. En ik ben op een diep niveau gaan werken aan de relatie met mijzelf. Zo ontwikkel ik stapje voor stapje meer zelf-liefde, wat zijn vruchten afwerpt in mijn contact met anderen. Ik leer steeds beter naar mijzelf luisteren en oude patronen laat ik één voor één los. Het is als het langzaam afpellen van een ui, steeds weer een laagje dieper. En dat voelt ontzettend rijk!

Naast dat ik steeds beter voor mezelf zorg, ben ik ook in staat er meer te zijn voor anderen. Ik ervaar minder te kort in mijzelf, nu heb ik vaker wat over, ik heb iets te geven. En dat is volgens mij het fundament van goede relaties. Dat je eerst jezelf leert dragen en van jezelf leert houden en dan van daaruit elkaar ont-moet; wanneer je iets over hebt. Natuurlijk is dat een proces dat stap voor stap gaat, met vallen en opstaan en uiteraard hoef je dat niet alleen te doen, maar wel zelf.

Vallei brengt me in contact met mijn lichaam, en daarmee met mijn verlangens, grenzen en mogelijkheden. Mijn lichaam blijkt van alles te vertellen te hebben. Door de technieken van Vallei toe te passen, krijgt mijn lichaam een stem en heb ik geleerd deze te verstaan.

Ik vind de seksuele transformatie, zoals het ook wel genoemd wordt, een interessant proces en ik doe nog steeds allerlei inzichten op. Het is een reis en avontuur dat levenslang duurt. Niet perse gemakkelijk, wel zingevend en waardevol.

Wanneer ik wel eens afdwaal, niet lekker in mijn vel zit, me onbestemd voel met mezelf of in mijn intieme relaties, weet ik dat het tijd is voor ‘mijn huiswerk‘. Eenmaal dat weer opgepakt, ervaar ik meer ontspanning en energie, en voel ik weer wat belangrijk voor me is en welke kant ik op wil. Het trainen is een essentieel onderdeel geworden van mijn leven waar ik niet meer zonder wil. Het brengt me inspiratie, inzichten, creativiteit en energie, op alle fronten. Zowel in mijn werk als privé. Mijn leven is er rijker door geworden en ik voel me gezonder en capabeler, zowel fysiek als emotioneel.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze levens veranderende training?
Neem contact met mij op voor een vrijblijvend informatie gesprek en/of ontvang mijn persoonlijke code; daarmee ontvang je €50 korting op de online cursus, verdien ik €50 en daarvoor in de plaats geef ik je graag een uur gratis coaching, m.b.t. de training,
telefonisch of online, op een moment dat jij daar behoefte aan hebt. Voor meer informatie kijk op de website van het vallei-orgasme.