Seksuele evolutie

De term ‘Vallei-orgasme’ is een brutale naam van een vrouwenbeweging en een online platform dat, anders dan de naam doet vermoeden, gaat over seksuele veiligheid, onschuld, seksueel volwassen worden en wijsheid. Vallei-orgasme heeft zich ten doel gesteld om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met een levens veranderende eeuwenoude kennis en wijsheid, die nagenoeg onbekend is in onze cultuur.

Resultaten

Dit platform biedt een online cursus aan, waarin je jezelf leert liefhebben, waarbij je lichaamsbewustzijn ontwikkelt en meer energie genereert, dit binnen de grenzen en veiligheid van je eigen slaapkamer. En met vitaliteit, bewustzijnsontwikkeling, eigenwaarde, vreugde en wijsheid als resultaat. Met de technieken van het Vallei-orgasme train je eigenwaarde en zelf-liefde, je bouwt een stevig fundament onder je ontwikkeling.

De cursus Vallei-orgasme heeft mij ontzettend veel gebracht en is intussen een waardevol onderdeel geworden van mijn leven. 

Mijn verhaal

Hoe het begon
Ik begon aan de cursus in 2015 toen ik ten einde raad was. Ik was gescheiden van de man waar ik dacht mee oud te worden, Ik was ongewenst kinderloos en op een leeftijd dat mijn eierstokken tikkende tijdbommetjes waren geworden. Ik had een dierbare op een nare manier verloren, viel steeds op de verkeerde mannen en ik stond op het randje van een burn-out. Ik probeerde met veel moeite alle borden in de lucht te houden, wat uiteraard gedoemd was te mislukken.

Hoe was ik hier terecht gekomen? Ondanks intensieve therapie om mijn ‘toch wel wat gecompliceerde jeugd’ te verwerken? Ondanks dat ik sinds mijn 28e al op zoek was, via workshops, trainingen en boeken naar hoe ik een leuker en beter mens kon worden, voor mijzelf en mijn omgeving? Ik begon te denken dat er iets mis was met mij. Ik was in 3 jaar tijd veranderd, van een aantrekkelijke vrouw in een mager scharminkel met eczeem in mijn gezicht, voortdurend gespannen en gestrest.

Dankzij het volgen van de Vallei-cursus en het deelnemen aan Taotraining, bloeide ik letterlijk en figuurlijk weer op. Binnen een half jaar verdween mijn eczeem en kreeg ik weer spek op mijn botten. Ik was in staat om een aantal belangrijke beslissingen te nemen, zoals het beëindigen van een destructieve relatie en het besluit om kindvrij te worden en mijn leven opnieuw vorm te geven.

Het lichtje doorgeven
Ik was zo onder de indruk van het resultaat, dat ik besloot om Vallei-coach te worden, om zo bij te dragen aan de missie om deze waardevolle kennis de wereld in te laten stromen.

Wat het me brengt
Een van de belangrijkste dingen die de cursus mij heeft gebracht is autonomie. Ik verloor mijzelf nogal snel in het contact met anderen en met name in relaties. Dankzij het proces dat door Vallei bij me op gang kwam heb ik meer eigenwaarde gekregen en ging ik niet meer met ‘de verkeerde mannen mee naar huis’. Ik ben beter gaan luisteren naar mijn kompas, dat haarscherp blijkt te zijn. En ik ben op een diep niveau gaan werken aan de relatie met mijzelf. Zo ontwikkel ik stapje voor stapje meer zelf-liefde, wat zijn vruchten afwerpt in mijn contact met anderen. Ik leer steeds beter naar mijzelf luisteren en oude patronen los te laten. Het is als het langzaam afpellen van een ui, steeds weer een laagje dieper. En dat voelt ontzettend rijk!


In contact met anderen
Door dat ik steeds beter voor mezelf zorg, ben ik ook in staat er meer te zijn voor anderen. Ik ervaar minder te kort in mijzelf, nu heb ik vaker wat over, ik heb iets te geven. En dat is volgens mij het fundament van goede relaties. Dat je eerst jezelf leert dragen en van jezelf leert houden en dan van daaruit elkaar ‘ont-moet’; wanneer je iets over hebt, die ander ‘moet’ niks meer. Natuurlijk is dat een proces dat stap voor stap gaat, met vallen en opstaan en gelukkig hoef je dat niet alleen te doen.

Lichaamsbewustzijn
De Vallei-technieken brengen me in contact met mijn lichaam, en daarmee met mijn verlangens, mijn grenzen en mogelijkheden. Mijn lichaam blijkt van alles te vertellen te hebben. Door Vallei toe te passen, krijgt mijn lichaam als het ware een stem en ik ga deze steeds beter verstaan.

Transformerend
Ik vind de seksuele transformatie, zoals het ook wel genoemd wordt, een interessant proces en ik doe nog steeds allerlei inzichten op. Het is een reis en avontuur dat levenslang duurt. Niet perse gemakkelijk, wel heel zingevend en waardevol.

Wanneer ik wel eens afdwaal, niet lekker in mijn vel zit, me onbestemd voel met mezelf of in mijn intieme relaties, weet ik dat het tijd is om de oefening weer op te pakken. Eenmaal dat weer opgepakt, ervaar ik meer ontspanning en energie, en voel ik weer wat belangrijk voor me is en welke kant ik op wil.

Het trainen is een essentieel onderdeel geworden van mijn leven waar ik niet meer zonder wil. Het brengt me inspiratie, inzichten, creativiteit en energie, op alle fronten. Zowel in mijn werk als privé. Mijn leven is er rijker door geworden, ik voel me gezonder en capabeler, zowel fysiek als emotioneel.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze levens veranderende cursus? Neem dan gerust contact met me op voor meer informatie.

Korting op de cursus

Wil je meteen beginnen met de cursus? Ik ben gecertificeerd Vallei-coach en met mijn persoonlijke code ontvang je €50 korting (€197 i.p.v. €247). Daarmee verdien ik €50 en als je wilt, geef ik je daarvoor een uur gratis online coaching, op een moment dat jij daar behoefte aan hebt. Vraag via het contactformulier je kortingscode aan.