Krachtbron Online

When

13/05/2024    
7:30 pm - 9:30 pm

Bookings

Bookings closed

Event Type

Wil je met andere vrouwen delen over de processen waar je doorheen gaat met de online cursus Vallei-orgasme? Dan is Krachtbron Online een fijne plek om dat te doen.

(Bijna) elke maandagavond in het voor en najaar, is er Krachtbron van 19.30 tot 21.30 uur (NL-tijd) waar je bij aan kan schuiven. De kosten zijn €17 per keer. Voor iedere bijeenkomst kun je je apart opgeven, je ontvangt per keer een betaal link. Je zit dus nergens voor langere tijd aan vast.

Er is ruimte voor vragen en om te delen, we doen samen Chi kungs en meditaties, zoals de innerlijke glimlach en helende klanken. Het huiswerk doe je uiteraard alleen, thuis, met de deur op slot. We komen online bij elkaar, onder begeleiding van Vallei-coach Deborah Vogel.

Krachtbron helpt je om alles wat je leert in de online cursus van Vallei-orgasme te verdiepen en te verankeren. Het delen en uitwisselen met andere vrouwen is helend en een enorme verrijking. De ontdekking dat je niet alleen bent, maar samen op weg, is van onschatbare waarde. Je moet het wel zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen!

Je bent van harte welkom om online mee te doen! Het leuke van online is, dat vrouwen uit alle windstreken kunnen aanhaken.

Neem contact op voor meer informatie.

Bookings

Bookings are closed for this event.