Krachtbron Online

Hervind de bron in jezelf en kom weer in je kracht.

Wil je met andere vrouwen delen over de processen waar je doorheen gaat met Vallei-orgasme? Dan is Krachtbron online een fijne plek om dat te doen. Er is ruimte voor vragen en om te delen, we doen samen chi kungs en meditaties, zoals de innerlijke glimlach en helende klanken. Het huiswerk doe je uiteraard alleen, thuis, met de deur op slot. We komen online bij elkaar, onder begeleiding van Vallei-Coach Deborah Vogel.

Krachtbron helpt je om alles wat je leert in het online programma van Vallei-orgasme te verdiepen en te verankeren.  Het delen en uitwisselen met andere vrouwen is helend en een enorme verrijking. De ontdekking dat je niet alleen bent, maar samen op weg, is van onschatbare waarde. Je moet het wel zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen!

Je bent van harte welkom om online te komen trainen! Het leuke van online is dat vrouwen uit alle windstreken kunnen aanhaken.

(Bijna) elke maandagavond in het voor en najaar, is er een training van 19.30 tot 21.30 uur waar je bij aan kan schuiven. De kosten zijn €17 per keer. Voor iedere bijeenkomst kun je je apart opgeven, je ontvangt per keer een betaal link. Je zit dus nergens voor langere tijd aan vast.

Neem
contact op voor meer informatie of om je op te geven.

Vrouwencirkel Kindvrij

Over hoe je voor een kindvrij leven kunt kiezen, ook wanneer je kinderloos bent en wat seksualiteit daar mee te maken heeft.

Een taboe doorbrekende dag voor (wijze) vrouwen

  • Worstel jij met het thema kinderloos?
  • Wil je een kind, maar laten de omstandigheden het niet toe?
  • Wil je geen kind, maar voel je toch steeds iets knagen?
  • Ben je in de rouw omdat je je kinderwens achter je hebt gelaten?
  • Zou je oma willen worden maar word je dit niet?
  • Of heb je kinderen en voel je toch een leegte?

Leer alles over Kindvrij

Tijdens deze workshop maak je kennis met het woord en concept Kindvrij. In onze cultuur kennen we mensen met kinderen of mensen zonder kinderen en die noemen we dan kinderloos. Maar er bestaat ook zoiets als Kindvrij.

Iedereen kan Kindvrij worden en ik kan het iedereen aanraden.
Of je nu kinderen hebt, wilt, niet kunt krijgen, of nooit wilde.
Of je nu twijfelt of je ze wilt of juist extreem graag tante of oma wilt worden.

Van leegte naar het zelf vervuld zijn.

  • Wat is het verlangen naar een kindje?
  • En wat betekent het om geen kinderen te (willen) hebben?
  • Hoe geef je je leven vorm zonder kinderen?
  • Hoe vind je zingeving in een cultuur waar nog geen plek lijkt te zijn voor Kindvrije vrouwen?

Wat gaan we doen?

We komen samen in een rituele cirkel en bespreken wat Kindvrij betekent. We doen een aantal meditaties, chi kungs en sluiten af met een ritueel, dat je zal helpen om uit de wachtkamer van kinderloosheid te stappen en je te openen voor het pad naar Kindvrij.

Ik zal delen over het pad dat ik bewandelde, van kinderloos naar Kindvrij en het geschenk wat hiermee vrij is gekomen. Ik zal je vertellen over het verschil tussen voortplanting seksualiteit en transformatie seksualiteit en hoe jij jouw eigen potentie aanboort.

Deze dag is taboedoorbrekend en zal je perspectief op een aantal dingen doen verschuiven.

Vrouwen van alle leeftijden (18+) met verschillende achtergronden, die betrekking hebben op dit thema, zijn welkom.

Wanneer
23 en 24 februari 2024
We beginnen op vrijdagavond om 19:30 uur. Het avondprogramma duurt tot ongeveer 22 uur. Zaterdag gaan we verder van 10:00 tot ongeveer 17.30 uur.
Het kan wat uitlopen. Sowieso een goed idee om de avond vrij te houden voor jezelf en als het kan ook de zondag om alles wat te laten bezinken.

Betaal wat je kunt en wat klopt voor jou
Voor deze training kun je kiezen uit 3 tarieven: €247, € 197, €147. De keuze van de vergoeding is afhankelijk van jouw inkomen en vrije wil. Het idee hierachter is, dat we allemaal verschillende financiële situaties hebben, en ik ben graag flexibel zodat jouw financiële bijdrage past bij jouw situatie en jouw persoonlijke wens om mijn werk te steunen.

Je bijdrage is exclusief overnachting en lunch, inclusief koffie, thee, sap en tussendoortjes.

Lokatie
Brouwersgracht 270A
1013 HG Amsterdam

Wil je graag eerst overleggen of deze training iets voor je is? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of om je op te geven.

Vind hier meer informatie over het thema.

Chi kungs in het Westerpark

Wanneer: Elke zaterdag van 10 tot 11:30 uur voor Vallei-vrouwen, Vallei-mannen en Taotraining deelnemers – gratis!

Voor wie: Ben je Vallei-vrouw, Vallei-man of deelnemer van een programma van Taotraining? En wil je graag substantie opbouwen, oefenen in overdracht of gewoon lekker meedoen? Je bent van harte welkom bij Chi kungs in het Westerpark van Amsterdam!

Wat doen we: Vallei-coaches en Taotrainers Michiel Melman, Bobby Kleefstra en Deborah Vogel zijn de facilitators van dit initiatief. Een van hen is elke zaterdag aanwezig, begint en sluit af. We doen een uur Chi kungs en daarna een half uur ijzeren hemd voor de liefhebbers. En volgen de lineage van Reinoud Eleveld. Dat houdt het duidelijk en helder voor iedereen.

Iedereen kan van de gelegenheid gebruik maken om te oefenen met overdracht (het doen van een Chi kung met een groep). Daar maken sommigen dankbaar gebruik van. We nemen daarbij de vrijheid om af en toe, bij vergissingen, feedback te geven.

Jij kan dus zelf ook een Chi kung begeleiden! Hoeft niet, mag wel. Je mag ook gewoon lekker mee komen doen. Het is heerlijk om je weekend mee te beginnen!

Neem contact op voor meer informatie of om je op te geven.