Krachtbron Online

Krachtbron is voor vrouwen die het online programma vallei-orgasme in huis hebben of in huis willen halen en behoefte hebben aan samen delen, vragen stellen en oefeningen doen, die het huiswerk ondersteunen, zoals de chi kungs, innerlijke glimlach en helende klanken. Het huiswerk doe je uiteraard alleen, thuis, met de deur op slot. We komen online bij elkaar, onder begeleiding van vallei-coach Deborah Vogel.

Krachtbron helpt je om alles wat je leert in het online programma van vallei-orgasme te verdiepen en te verankeren.  Het delen en uitwisselen met andere vrouwen is helend en een enorme verrijking. De ontdekking dat je niet alleen bent, maar samen op weg, is van onschatbare waarde.

Je bent van harte welkom om online te komen trainen.
Bijna elke maandagavond is er een training van 19.30 tot 21.30 uur en donderdagochtend van 10 tot 12 waar je bij aan kan schuiven. De kosten zijn 15 euro per keer. Voor iedere bijeenkomst kun je je apart opgeven, je ontvangt per keer een betaal link. Je zit dus nergens voor langere tijd aan vast.
Neem contact
op voor meer info of om je op te geven.

Vallei aan de keukentafel Online

Illustration by Josefina Schargorodsky

Heb je wel eens van transformatie seksualiteit gehoord? Of van Seksuele Kung Fu? Of misschien de naam Vallei-orgasme wel eens horen vallen? En wil je nu wel eens weten hoe het zit?
Doe dan mee aan de Online gratis informatie bijeenkomst ‘Vallei aan de keukentafel’ (alleen voor vrouwen). Gemiddeld eens per maand organiseer ik een bijeenkomst. De eerst volgende is op woensdag 29 oktober 2021 van 19.30 tot 21.30.

Wist je dat seksuele energie eigenlijk hetzelfde is als levensenergie? En dat je die energie zelf kunt opwekken en aanwenden voor je gezondheid en het groeien van je bewustzijn? Je wordt daardoor vitaler, krijgt meer levenslust en je legt als het ware een motortje onder je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt de energie en moed om uit jezelf te halen wat er in zit en aan te pakken wat je altijd al hebt willen aanpakken. Dat gaat niet van de een op de andere dag, je legt stapje voor stapje een stevig fundament. Je traint zo eigenwaarde, krijgt een beter contact met je lichaam en ontwikkelt zelf liefde. Als kers op de taart kun je ook nog eens heel fijne orgasmes gaan beleven.

Vallei-coach Deborah Vogel vertelt over haar persoonlijke ervaringen en je mag haar het hemd van het lijf vragen, figuurlijk dan, want we houden alles in het betamelijke. Seksuele veiligheid en beschaving staan bij Vallei hoog in het vaandel. De transformatie technieken doe je altijd in absolute veiligheids-intimiteit; met jezelf alleen. En dat kan via de online training, waar Deborah je ook alles, geheel vrijblijvend, over zal vertellen.

Wil je er bij zijn? Stuur een mailtje, dan krijg je de link waar je woensdagavond mee in kan loggen.

Vallei on tour Amsterdam

Heb je wel eens van transformatie seksualiteit gehoord? Of van Seksuele Kung Fu? Of misschien de naam Vallei-orgasme wel eens horen vallen? En wil je nu wel eens weten hoe het zit? Kom dan naar de lezing (alleen voor vrouwen) op 27 Augustus in de Roos in Amsterdam.

Wist je dat seksuele energie eigenlijk hetzelfde is als levensenergie? En dat je die energie zelf kunt opwekken en aanwenden voor je gezondheid en het groeien van je bewustzijn? Je word daardoor vitaler, krijgt meer levenslust en je legt als het ware een motortje onder je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt de energie en moed om uit jezelf te halen wat er in zit en aan te pakken wat je altijd al hebt willen aanpakken. Dat gaat niet van de een op de andere dag, je legt stapje voor stapje een stevig fundament. Je traint zo eigenwaarde, krijgt een beter contact met je lichaam en ontwikkelt zelf liefde. Als kers op de taart kun je ook nog eens heel fijne orgasmes gaan beleven.

Vallei-coaches Peggy Aarts, Margreet Bakker en Deborah Vogel vertellen over hun persoonlijke ervaringen en hebben internationaal bekende Tao-trainer Reinoud Eleveld uitgenodigd om uit te leggen hoe de vork in de steel zit.

Er is ruimte om vragen te stellen en we doen een kleine meditatie. Alles in het betamelijke, want seksuele veiligheid en beschaving staan bij ons hoog in het vaandel. De transformatie technieken zelf doe je altijd in absolute veiligheids-intimiteit; met jezelf alleen. En dat kan via de online training, waar we je ook alles, geheel vrijblijvend, over zullen vertellen.

Uiteraard is de lezing corona-proof, vanwege de 1,5 meter regel is het aantal plaatsen beperkt, dus wees er snel bij want vol is vol.
Je kunt hier je ticket bestellen: Ticketkantoor á 15 euro, inclusief het boekje ‘de kunst van het zelfbeminnen’ en een kopje koffie of thee.

Donderdag 27 augustus van 19.30 tot 21.30 uur
De Roos,
Pieter Cornelisz Hooftstraat 183,
1071 BW Amsterdam

Vallei on Tour Maarheeze

Meer sensualiteit, energie en levenslust. Een beter contact met je lichaam, (nog) fijnere seks en een betere hormonale balans. En ook nog eens je zelfgenezend vermogen vergroten. Te mooi om waar te zijn? Nee, het ligt voor iedereen binnen handbereik. Het is alleen nog onbekend in onze westerse maatschappij.

Maar de Taoïsten uit het oude China wisten het al duizenden jaren geleden: seksuele energie is zo krachtig dat je er een nieuw leven, een kind mee kan maken. Stel nou, dat je die kracht aan jezelf geeft. Dat je die energie transformeert tot vitaliteit, op een veilige en gezonde manier. Om je leven lang sensueel, energiek en gezond(er) te worden en te blijven. De meeste concrete manier om meer van jezelf te houden.

Internationaal bekend Tao-trainer Reinoud Eleveld en Vallei-coaches Isabel Timmers en Deborah Vogel vertellen je er meer over tijdens hun lezing i.s.m. Zin Zen & Zo. Helemaal corona-proof en toch in verbinding. Interessant voor vrouwen en mannen, jong of oud(er), in een relatie of alleen. Bestel hier je ticket: Ticketkantoor

Ontdek:
• waar jouw onuitputtelijke energiebron zit
• hoe je jouw vuur weer brandend krijgt
• hoe je een wakkerder, leuker en creatiever mens wordt: de seksuele energie voedt je lichaam en je geest.


Samen schreven Reinoud en Isabel het boekje De kunst van het Zelfbeminnen, dat je deze avond gratis meekrijgt.
Bestel hier jouw ticket voor 17,50 euro: Ticketkantoor

Kaarten zijn ook nog op de avond zelf verkrijgbaar, maar vanwege de 1,5 meter regel is het aantal plaatsen beperkt.

Donderdag 2 juli van 20-22.15 uur, inloop vanaf 19.30 uur
De Smeltkroes, Kijkakkers 1, 6026 ER Maarheeze