Vrouwencirkel Kindvrij

(Foto van Masha Sardari)

Een taboe doorbrekende dag voor (wijze) vrouwen

  • Worstel jij met het thema kinderloos?
  • Wil je een kind, maar laten de omstandigheden het niet toe?
  • Wil je geen kind, maar voel je toch steeds iets knagen?
  • Ben je in de rouw omdat je je kinderwens achter je hebt gelaten?
  • Zou je oma willen worden maar word je dit niet?
  • Of heb je kinderen en voel je toch een leegte?

Leer alles over Kindvrij

Tijdens deze workshop maak je kennis met het woord en concept Kindvrij. In onze cultuur kennen we mensen met kinderen of mensen zonder kinderen en die noemen we dan kinderloos. Maar er bestaat ook zoiets als Kindvrij.

Iedereen kan Kindvrij worden en ik kan het iedereen aanraden.
Of je nu kinderen hebt, wilt, niet kunt krijgen, of nooit wilde.
Of je nu twijfelt of je ze wilt of juist extreem graag tante of oma wilt worden.

Van leegte naar het zelf vervuld zijn.

  • Wat is het verlangen naar een kindje?
  • En wat betekent het om geen kinderen te willen hebben?
  • Hoe geef je je leven vorm zonder kinderen?
  • Hoe vind je zingeving in een cultuur waar nog geen plek lijkt te zijn voor Kindvrije vrouwen?

Wat gaan we doen?

We komen samen in een rituele cirkel en bespreken wat Kindvrij betekent. We doen een aantal meditaties, chi kungs en sluiten af met een ritueel, dat je zal helpen om uit de wachtkamer van kinderloosheid te stappen en je te openen voor het pad naar Kindvrij

Ik zal delen over het pad dat ik bewandelde, van kinderloos naar Kindvrij en het geschenk wat hiermee vrij is gekomen. Ik zal je vertellen over het verschil tussen voortplanting seksualiteit en transformatie seksualiteit en hoe jij jouw eigen potentie aanboort.

Deze dag is taboedoorbrekend en zal je perspectief op een aantal dingen doen verschuiven.

Vrouwen van alle leeftijden (18+) met verschillende achtergronden, die betrekking hebben op dit thema, zijn welkom.

Wanneer
24 juni 2023 van 10 – 17 á 17.30 uur

Betaal wat je kunt en wat klopt voor jou
Voor deze training kun je kiezen uit 3 tarieven: € 197, €147, € 97. De keuze van de vergoeding is afhankelijk van jouw inkomen en vrije wil. Het idee hierachter is, dat we allemaal verschillende financiële situaties hebben, en ik ben graag flexibel zodat jouw financiële bijdrage past bij jouw situatie en jouw persoonlijke wens om mijn werk te steunen.

Je bijdrage is inclusief koffie, thee en iets lekkers. En een heerlijke vegetarische lunch van I love Sla. We hebben een uur lunch pauze.

Lokatie
Brouwersgracht 270A
1013 HG Amsterdam

Neem contact op voor meer informatie of om je op te geven.

Vind hier meer informatie over het thema.

Krachtbron intensief met Deborah – LIVE

Illustratie van Rosita van Eisden

Op deze dag kom je in een veilige setting samen in een cirkel met andere Vallei-vrouwen, onder begeleiding van Vallei-coach Deborah Vogel.

We bespreken de lessen, doen meditaties, ondersteunende oefeningen, chi kungs en je kan al je vragen stellen. Je deelt met elkaar hoe je erbij zit; waar je tegen aan loopt in de cursus en wat je graag wilt vieren. Het huiswerk doe je uiteraard alleen, thuis, met de deur op slot.

Het maakt niet uit of je net begonnen bent, al een paar jaar meedraait, bent blijven hangen, een natuurtalent bent, in de weerstand zit of super enthousiast bent. Het is gewoon heel fijn om met andere vrouwen te delen. Het is helend, verdiept en verbind.

NB: Deze dag is alleen voor Vallei-vrouwen!

Mail voor meer info of om je op te geven naar: info@deborahvogel.nl

Wanneer
14 mei 2023 van 10 – 17

Betaal wat je kunt en wat klopt voor jou
Voor deze training kun je kiezen uit 3 tarieven: € 97, €147, € 197. De keuze van de vergoeding is afhankelijk van jouw inkomen en vrije wil. Het idee hierachter is, dat we allemaal verschillende financiële situaties hebben, en ik ben graag flexibel zodat jouw financiële bijdrage past bij jouw situatie en jouw persoonlijke wens om mijn werk te steunen.

Je bijdrage is inclusief koffie, thee en iets lekkers. En een heerlijke vegetarische lunch van I love Sla. We hebben een uur lunch pauze.

Lokatie
Brouwersgracht 270A
1013 HG Amsterdam

Neem contact op voor meer informatie of om je op te geven.

Krachtbron Online

Wil je met andere vrouwen delen over de processen waar je doorheen gaat met Vallei-Orgasme? Dan is Krachtbron online een fijne plek om dat te doen. Er is ruimte voor vragen en om te delen, we doen samen chi kungs en meditaties, zoals de innerlijke glimlach en helende klanken. Het huiswerk doe je uiteraard alleen, thuis, met de deur op slot. We komen online bij elkaar, onder begeleiding van Vallei-Coach Deborah Vogel.

Krachtbron helpt je om alles wat je leert in het online programma van Vallei-Orgasme te verdiepen en te verankeren.  Het delen en uitwisselen met andere vrouwen is helend en een enorme verrijking. De ontdekking dat je niet alleen bent, maar samen op weg, is van onschatbare waarde.

Je bent van harte welkom om online te komen trainen! Het leuke van online is dat vrouwen uit alle windstreken kunnen aanhaken.

Bijna elke maandagavond in het voor en najaar, is er een training van 19.30 tot 21.30 uur waar je bij aan kan schuiven. De kosten zijn 15 euro per keer. Voor iedere bijeenkomst kun je je apart opgeven, je ontvangt per keer een betaal link. Je zit dus nergens voor langere tijd aan vast.

Neem
contact op voor meer informatie of om je op te geven.