Deborah Vogel

Zelf-liefde – Zelf-heling – Seksualiteit – Eigenwaarde – Intimiteit – Relaties – Transformatie

Ik ben trainer-coach & gids voor vrouwen op het gebied van liefde, seksualiteit en relaties. Je kunt bij mij terecht voor groepstrainingen, individuele coaching & gidsing. Deze geef ik zowel live als telefonisch en online.

Ik help vrouwen bij het herstellen van de relatie met zichzelf, door ze in contact te laten komen met hun lichaam en oude niet meer dienende gewoonten los te laten. Zodat er ruimte komt voor verlangens, grenzen en groei. Ik help ze hun autonomie en bewustzijn verder te ontwikkelen zodat ze in hun kracht komen te staan. Dit gaat hand in hand met meer vitaliteit, eigenwaarde, vreugde en wijsheid.

Als vallei-coach werk ik samen met het Vallei-orgasme, een platform en beweging voor vrouwelijke seksuele wijsheid. En als enthousiast deelneemster van de 7 jaar training, van een nieuwe, moderne interpretatie van taoïstische inwijdingskennis, werk ik ook samen met Tao-training. Ik bied ondersteuning en verdieping bij de diverse online-programma’s die zowel Vallei als Tao-training aanbieden. Daarnaast ben ik als community manager, van de inmiddels bijna 90 vallei-coaches, en als project-manager en co-trainster van Kim Sierra Robinson, voor de jade-ei trainingen, verbonden aan de organisatie Vallei-orgasme.

Met enige regelmaat werk ik samen met andere Vallei-coaches, zoals Peggy Aarts, Isabel Timmers, Christel van der Meer en Margreet Bakker.

Ervaring
Ik heb ervaring als Vallei-coach met het geven van krachtbron, vrouwencirkels, individuele coaching, groeps-trainingen, chi kung lessen en als ontwikkeling/levenscoach & gids, als co-trainster bij de jade-ei-trainingen van Kim Sierra Robinson, als ondernemer, als winkelmanager van een vrouwenteam en als ervaringsdeskundige.

Opleiding:
Taotraining; 7 jaren programma van Reinoud Eleveld sinds 2015, Persoonlijke gidsing van Reinoud Eleveld sinds 2015, VO-training sinds 2015, Vallei-coach opleiding certificering 2016, Tao-training bij Rosana van der Wagt sinds 2015, assisteren van Rosana van der Wagt sinds 2019, ontwikkeling/levenscoach bij de Upstarter 2018, diverse workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, lichaamsbewustzijn en bewustzijnswerk.

Verder heb ik flink wat levenservaring en heb ik in mijn zoektocht mijzelf door de jaren heen onder de loep gelegd via o.a. Jungiaanse psychologie, Haptonomie, Vrijuit zingen en Past Reality Integration. En meer recentelijk via Regressie therapie, Chinese acupunctuur, Non Violent Communication en Shiatsu.