Deborah Vogel

Zelfliefde – Zelfheling – Seksualiteit – Eigenwaarde – Kindvrij – Zeven sluiersTransformatie

Ik ben Taotrainer Vallei-coach & gids voor vrouwen. Naast de online cursus Vallei-orgasme, die je met jezelf alleen doet of de online modules bij Taotraining, kun je bij mij terecht voor introductie cursussen, verdiepende groepstrainingen, vrouwencirkels, individuele begeleiding, gidsing & advies, zowel live als online.

Wat is een Vallei-coach?
Een Vallei-coach is een stuwende kracht als het gaat om het verspreiden van de taoïstische wijsheid over liefde, relaties en seksualiteit. Ze verbindt vrouwen, met elkaar, met hun partner en met hun eigen lichaam en gevoel. Vallei-coaches zijn wijze vrouwen in wording, die weten hoe ze hun gezond verstand gebruiken en andere vrouwen empathisch kunnen begeleiden.

Hoe ik dat doe?
Ik ondersteun jouw proces door middel van gesprekken, meditaties, Chi kungs, rituelen en oefeningen. Gericht op het herstellen van de relatie met jezelf, het in contact komen met je lichaam en het loslaten van oude, niet meer dienende patronen. Ik help je om jouw autonomie en bewustzijn verder te ontwikkelen zodat je in je kracht komt en je potentie kunt gaan leven. Dit gaat hand in hand met meer vitaliteit, eigenwaarde, vreugde en wijsheid.

Samenwerkingen
Als Vallei-coach werk ik samen met Vallei-orgasme, een platform en beweging voor vrouwelijke seksuele wijsheid. En als taotrainer werk ik als assistent trainer van Rosana van der Wagt, ben ik enthousiast leerling van taotrainer Reinoud Eleveld, en werk ik samen met Taotraining; een nieuwe, moderne interpretatie van taoïstische inwijdingskennis. Ik bied ondersteuning en verdieping bij de diverse online-programma’s, die zowel Vallei als Taotraining aanbieden.

Verder ben ik freelance als community manager, van de inmiddels bijna 150 Vallei-coaches, en als product ontwikkelaar, trainer en chef branding verbonden aan de organisatie Vallei-orgasme.

Ik werk graag samen met andere Vallei-coaches, o.a. met Christel van der Meer, Peggy Aarts en Isabel Timmers.


Ervaring
Ik heb ervaring als Vallei-coach en taotrainer met het geven van introductie cursussen, krachtbron, vrouwencirkels, individuele coaching, groeps-trainingen, chi kung lessen en lezingen. Als co-trainster van Kim Sierra Robinson met het ondersteunen van jade-ei-trainingen. Als ondernemer van een eenmanszaak met het runnen van een eigen conceptstore. Als winkelmanager met het aansturen van een vrouwenteam. Als ervaringsdeskundige met het pad van kinderloos naar kindvrij gaan, met stiefmoederschap, met codependentie in toxische relaties, met enigs-KOPP-kind zijn, met seksueel grensoverschrijdende ervaringen en migraine.


Opleiding:
Taotraining; 7 jaren programma van Reinoud Eleveld 2015-2021, Persoonlijke opleiding van Reinoud Eleveld sinds 2015 (tovenaarsleerling), Vallei-orgasme sinds 2015, Vallei-coach opleiding, eerste generatie, certificering 2016, Taotraining bij Rosana van der Wagt sinds 2015, assistent-trainer van Rosana van der Wagt sinds 2019, co-trainster van Kim Sierra Robinson
sinds 2019, assistent trainer bij Christel van der Meer sinds 2022, ontwikkeling/levenscoach bij de Upstarter 2018, diverse workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, lichaamsbewustzijn en lichaamswerk.

Verder heb ik in mijn zoektocht mijzelf door de jaren heen onder de loep gelegd via o.a. Jungiaanse psychologie, Haptonomie, Vrijuit zingen en Past Reality Integration. En meer recentelijk via Regressie therapie, Chinese acupunctuur, Non Violent Communication, Shiatsu, Craniosacraal therapie en Tai chi bij Inward Amsterdam.