Een helende cirkel voor (wijze) vrouwen
Vrouwencirkel Kindvrij voor Parels

Eenmaal per jaar organiseer ik een rituele cirkel speciaal voor vrouwen met Parelbewustzijn die de seksuele kungfu al trainen of weer willen oppakken en op een dieper niveau het thema Kindvrij in hun leven willen aanvaarden en/of de transitie willen maken van kinderdwang naar Kindvrij. 

Voel je welkom met alles wat er is! Het maakt niet uit waar je precies bent in je proces. Er is plek voor alle worstelingen m.b.t. dit thema. En het is super fijn om met andere Parel vrouwen samen te komen op dit onderwerp.

Van kinderdwang naar Kindvrij

We leven in een cultuur waarin het hebben van kinderen nog steeds het hoogste goed lijkt voor een vrouw. Vrouwen die geen kinderen kunnen krijgen/ hebben gekregen of nooit een kinderwens hebben gehad, voelen zich vaak niet volwaardig vrouw of als niet volwaardig vrouw behandeld. Wat doet dat met je?

Er is een enorme externe en interne dwang op het krijgen van (klein)kinderen. En er is veel verborgen verdriet en taboe rondom allerhande thema’s, die te maken hebben met het wel of niet krijgen van (klein)kinderen. 

Wat is kinderdwang precies en welke thema’s hangen er allemaal mee samen? En hoe maak je de transitie naar Kindvrij? 

Kindvrij in deze context gaat niet over dat je niet van kinderen houdt of niks met ze te maken wilt hebben, het gaat over dat er een keuze is. Dat je jouw levenskracht kunt laten stromen naar dat wat door jou geboren wil worden. Dat kan een extern kind zijn maar dat hoeft niet. 

Wat gaan we doen?

Tijdens deze avond en dag komen we samen in een rituele cirkel en bespreken we wat kinderdwang, kinderloos en Kindvrij betekent. Er is ruimte om te delen, ik zal uitleg geven aan de hand van jullie vragen en ik zal jullie meenemen in de beleving via oefeningen en meditaties. We doen wat eenvoudige Chi kungs en aan het einde van zaterdag doen we een ritueel. 

Wanneer?

De eerst volgende cirkel is op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei 2024

We beginnen op vrijdagavond om 19:30 uur. Het avondprogramma duurt tot ongeveer 22 uur. Zaterdag gaan we verder van 10:00 tot ongeveer 17.30 uur.
Het kan wat uitlopen. Sowieso een goed idee om de avond vrij te houden voor jezelf en als het kan ook de zondag om alles wat te laten bezinken.

Betaal wat je kunt en wat klopt voor jou

Voor deze training kun je kiezen uit 3 tarieven: €247, € 197, €147. De keuze van de vergoeding is afhankelijk van jouw inkomen en vrije wil. Het idee hierachter is, dat we allemaal verschillende financiële situaties hebben, en ik ben graag flexibel zodat jouw financiële bijdrage past bij jouw situatie en jouw persoonlijke wens om mijn werk te steunen.

Je bijdrage is exclusief overnachting en lunch, inclusief koffie, thee, sap en tussendoortjes.

Locatie
Centrum Amsterdam

Heb je vragen of wil je je opgeven? Gebruik dan het formulier hieronder:


Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam