Introductie op de cursus Vallei Orgasme
  • Vraag jij je af wat (een) Vallei-orgasme precies is?
  • Wil je weten wat de technieken van het Vallei-orgasme jou zouden kunnen opleveren?
  • Ben je ook benieuwd naar hoe jij kunt stralen en sprankelen, ongeacht je leeftijd?

Dan is deze introductie misschien iets voor jou, stel al je vragen op 26 februari!

Met wie?

Deborah Vogel, Taotrainer, Vallei-coach en gids voor vrouwen en Maartje, Vallei-coach en psycholoog vertellen over hun persoonlijke ervaringen en je mag ze het hemd van het lijf vragen!

Deborah Vogel en Maartje

Figuurlijk dan, want we houden alles in het betamelijke! Seksuele veiligheid en beschaving staan bij Vallei hoog in het vaandel. De technieken doe je altijd in absolute veiligheids-intimiteit; met jezelf alleen. En dat kan via een online training, waar Deborah en Maartje je ook alles, geheel vrijblijvend, over zullen vertellen.

Wist je dat je van seksuele energie eigenlijk levensenergie kan maken? En dat je die energie zelf kunt opwekken en aanwenden voor je gezondheid en het groeien van je bewustzijn? Je wordt daardoor vitaler, krijgt meer levenslust en je legt als het ware een motortje onder je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt de energie en moed om uit jezelf te halen wat er in zit en aan te pakken wat je altijd al hebt willen aanpakken.

Dat gaat niet van de een op de andere dag, je legt stapje voor stapje een stevig fundament. Je traint zo eigenwaarde, krijgt een beter contact met je lichaam en ontwikkelt zelf liefde. Als kers op de taart kun je ook nog eens heel fijne orgasmes gaan beleven.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de online cursus van Vallei-orgasme, maar weet je niet of het wel bij je past? Wil je graag een keer ‘live’ kennismaken met de kennis van Vallei? Of ben je begonnen met de cursus, maar loop je vast? En overweeg je om mee te doen met de live Krachtbron, die Deborah en Maartje vanaf februari geven? En wil je eerst eens met ze kennismaken? Dan is deze middag iets voor jou!

Wat gaan we doen?

We doen samen een eenvoudige meditatie, wat makkelijke chi kungs, er is ruimte voor vragen. We zullen uitleggen wat de cursus precies inhoudt en we sluiten af met een mooie kalmerende oefening.

Deelnemers krijgen een goodiebag mee naar huis, een mooi vrijblijvend aanbod voor de cursus én voor Krachtbron waar je gebruik van kunt maken.

Het wordt een fijne, ontspannende, veilige en laagdrempelige bijeenkomst, alleen voor vrouwen.

Wanneer: 26 februari 2024
Tijd: 15:00 – 17:00 uur
Kosten: 25 euro, inclusief koffie, thee en koekjes
Locatie: Centrum Amsterdam

Heb je vragen of wil je opgeven? Gebruik dan het formulier:


Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam