Gidsing & Advies

Individuele coaching is een van de meest effectieve manieren om gewenste veranderingen tot stand te brengen.

Wil jij je persoonlijk ontwikkelen en het beste uit jezelf halen? Blijf je tegen bepaalde blokkades en patronen aanlopen? waar je zelf niet doorheen kunt breken? Dan is een persoonlijk coaching en of gidsing mogelijk iets voor jou.

Graag help ik je op weg.

Ook kan ik je begeleiden bij de online programma’s van Vallei of Tao training. Heb je vragen of loop je ergens tegen aan? Samen kunnen we kijken naar wat je nodig hebt.

Ik ga er van uit dat alle antwoorden in jou liggen en dat het soms zinvol is dat een coach en/of gids een stukje met je mee loopt om die antwoorden te vinden en je een stukje van de weg wijst wanneer je verdwaald bent en je afvraagt, hoe ben ik hier terecht gekomen.

Ik maak in mijn sessies gebruik van de kennis en wijsheid van de Taoïsten, mijn eigen levenservaring en ik werk, afhankelijk van de behoefte, met kleine meditaties, focus oefeningen, waardoor je lichaam de kans krijgt voor je te spreken. Ons lichaam is ontzettend wijs en kan vaak vertellen wat er aan de hand is.

We gaan liefdevol, doortastend en geduldig richting jouw kern.

Tijdens de 1- op 1 LIFEcoaching werk ik met allerlei vormen en technieken: lichaamsgericht, afgestemde opdrachten en oefeningen.

Coaching en gidsing is altijd maatwerk en helemaal afgestemd op jou.

Of je nou een loopbaanvraag hebt, een relatie-issue of je zit tegen een burn-out aan omdat je ontdekt hebt dat je eigenlijk al heel lang dingen doet die niet goed voor je zijn; het zijn allemaal goede reden om in jezelf te investeren. Gewoon omdat jij het waard bent!

Sessies 4-6 (sessies zijn een uur)
Individuele coaching€ 65,- per sessie
Krachtbron Online (sessie is 2 uur) €15 per keer

Om contact op te nemen, vul dan dit formulier in:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam