Individuele coaching/gidsing & advies

Heb je behoefte aan individuele ondersteuning bij de online programma’s en/of een van de thema’s van Vallei-orgasme of Taotraining of wil je het graag eens 1 op 1 over Kindvrij hebben? Dan is individuele gidsing of advies wellicht iets voor jou.

Offline

Krachtbron

Een serie van 8 lessen waarin je in een veilige setting samenkomt in een cirkel met andere vrouwen, die ook met de cursus Vallei-orgasme beginnen. Onder begeleiding van Deborah Vogel, Taotrainer, Vallei-coach en gids voor vrouwen en Maartje, Vallei-coach en psycholoog.

Chi Kungs in het Westerpark

Je bent welkom (bijna) elke zaterdag van 10 tot 11:30 uur voor Vallei-vrouwen, Vallei-mannen en Taotraining deelnemers in het Westerpark, Amsterdam.

Kennismakings Workshop Vallei Orgasme

Vraag jij je af wat (een) Vallei-orgasme precies is? Of wil je misschien weten wat de technieken van het Vallei-orgasme jou kunnen opleveren? Ben je ook benieuwd naar hoe jij kunt sprankelen, ongeacht je leeftijd? Kom dan naar de kennismakings workshop met al je vragen.

Introductie in de Tao

Een serie van 4 lessen waarin je samenkomt met anderen, die de online modules of de jaartraining bij Taotraining volgen, onder begeleiding van Deborah Vogel.

  Vrouwencirkel Kindvrij

  Een taboe-doorbrekende vrouwencirkel rond het thema ‘kindvrij’. Worstel jij met het thema kinderloos? Of wil je een kind, maar laten de omstandigheden het niet toe? Misschien wil je geen kind, maar voel je toch iets knagen? In deze cirkel komen we samen en bespreken wat Kindvrij betekent. We doen een aantal meditaties en sluiten af met een ritueel dat je zal helpen om uit de wachtkamer van kinderloosheid te stappen en je te openen voor het pad naar Kindvrij.

  Vrouwencirkel Kindvrij voor Parels

  Eenmaal per jaar organiseer ik een rituele cirkel speciaal voor vrouwen met Parelbewustzijn die de seksuele kungfu al trainen of weer willen oppakken en op een dieper niveau het thema Kindvrij in hun leven willen aanvaarden.

  Online

  Krachtbron Online

  Deel met vrouwen uit alle windstreken de processen waar je doorheen gaat met de online cursus Vallei-orgasme. Er is ruimte voor vragen en om te delen, we doen samen Chi Kungs en meditaties, zoals de innerlijke glimlach en helende klanken.

  Chi Kungs Online

  Begin de dag lekker fris en ontspannen met Chi Kungs online vanuit je eigen huis. (Bijna) elke donderdagochtend in het voor- en najaar. Je kunt betalen per keer dus je zit nergens aan vast.